Feed on
Posts
Comments

Du garanteres:

Vælger du sessioner hos et af medlemmerne, har du garanti for, at:

  • Hypnoterapeuten har en grundig uddannelse i avanceret hypnoterapi – og ikke kun et par dages kursus, uanset hvilken baggrund terapeuten havde i forvejen. Uddannelsen er ved HypnoseKompagniet, en af Danmarks ældste skoler indenfor avanceret hypnoterapi.
  • Du får en omfattende forklaring i første session, hvor du bliver informerer professionelt om hypnose.
  • Du arbejder sammen med hypnoterapeuten som et team under forsamtalen, hvor I finder ud af, hvad dit mål er, og hvordan du bedst kan hjælpes til at nå dine mål vha. hypnoterapi. Samt hvad du selv kan gøre for at få succes med dit forløb.
  • Din hypnoterapeut skræddersyer hver session for dig. Avancerede Hypnoterapeuter ved hvordan man tilpasser de rigtige induktioner, fordybningsteknikker, suggestioner og hypnoterapeutiske teknikker som skaber optimale resultater for hver individuelle klient.
  • Din hypnoterapeut arbejder med Avanceret Hypnoterapi. Dit forløb med hypnoterapeuten bliver ikke en af disse “lynhurtige mirakelkure”. I vil arbejde sammen som et team. Forløbet neutraliserer grundigt dine gamle begrænsende mønstre, følelser eller vaner, som har forhindret dig i at nå dine mål.

KONTAKT EN CERTIFICERET HYPNOTERAPEUT HER.

 

  • Din hypnoterapeut gør meget mere end blot at give hypnotiske suggestioner/forslag til forandring eller visualiseringsteknikker, som mange hypnotisører og hypnoterapeut benytter, hvilket ofte kun resulterer i begrænsede resultater.
  • Din avancerede hypnoterapeut er blevet trænet i at finde den reelle årsag til problemet og eliminere det, og først herefter giver hypnotiske suggestioner/forslag til forandring.
    Dermed er det muligt for dig at opnå stor succes med langvarige og endda permanente resultater.
  • Din avancerede hypnoterapeut hjælper dig gennem hvert trin i forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose og hypnoterapi er professionel, fortrolig og effektiv.

Har du spørgsmål til, om og hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at sende en uforpligtende mail til medlemmerne eller til info@piagemmer.dk.

KONTAKT EN CERTIFICERET HYPNOTERAPEUT HER.

Comments are closed.